Preturi

Bine ați venit pe pagina unde puteți găsi informațiile referitoare la preturi! Prețul fiecărui pachet foto, diferă în funcție de gradul de dificultate și timpul alocat sesiunii. Fiecare pachet foto cuprinde un anumit număr de imagini care vor fi livrate în format electronic, prin wetransfer.

Sesiunea foto de nou născut: 30 de imagini cu bebelușul singur și împreuna cu familia - 900 lei

Sesiune foto în studio: 60 de imagini cu copilașul singur și împreuna cu familia, editate basic – 700 lei

Sesiune foto în natura : 70 de imagini cu copilașul/copilașii și părinții, editate basic – 900 lei

Sesiune foto în natura cu deplasare pe o distanță mai mare de 20 de km. dar nu mai mult de 50 km. : 70 de imagini cu copilașul/copilașii și părinții, editate basic – 1000 lei

Sesiune foto în natura cu deplasare pe o distanță mai mare de 50 de km. dar nu mai mare de 100 km. : 70 de imagini cu copilașul/copilașii și părinții, editate basic – 1100 lei

*Pentru sesiunile care necesită deplasare, pe lângă prețul sesiunii se vor adaugă cheltuielile de transport.

Sesiune foto de maternitate în studio: 40 de imagini editate basic - 700 lei

Sesiune foto de maternitate în natură: 60 de imagini editate basic - 800 lei

Sesiune foto combinata (studio si natura) : 70 de imagini editate basic - 1000 lei.

Sesiune foto de portret Fine Art: 30 de imagini editate basic*, din care 6 imagini vor fi editate in stil Fine Art* - 800 lei.

Sesiune foto de portret Fine Art: 30 de imagini editate basic*, din care 2 imagini vor fi editate in stil Fine Art* - 700 lei.

Sesiune foto de portret Fine Art: 15 imagini editate basic*, din care 2 imagini vor fi editate in stil Fine Art* - 600 lei.

*Editarea basica, se refera la ajustarea luminii, contrastelor si a culorii, completarea fundalului atunci cand este necesar si eventuale retusuri ale unor imperfectiuni minore ale pielii, care de regula sunt temporare.
*Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.

Se pot edita suplimentar imagini Fine Art, la prețul de 50 lei/imagine

Sesiune foto smash the cake: 70 de imagini, dintre care 20 cu tematica smash the cake - 800 lei.

Sesiunile foto au loc în timpul săptămânii. Pentru orice sesiune care are loc sâmbăta se aplica o taxa suplimentară de 100 lei
Duminica este rezervată familiei și nu se fac sesiuni.