Buna! Sunt incantata sa-ti povestesc putin despre mine si pasiunea mea pentru fotografia de familie si copii in natura. Eu sunt Cristina Szabados, un fotograf cu sediul in Cluj-Napoca si Alba Iulia, si sunt dedicata sa creez imagini frumoase si memorabile pentru tine si familia ta.

Fotografia a fost intotdeauna o parte importanta a vietii mele, dar am descoperit pasiunea mea speciala pentru fotografia de familie si copii in natura. Sunt ferm convinsa ca cele mai frumoase si autentice momente sunt traite in mijlocul naturii, unde copiii se simt liberi sa exploreze si sa se bucure de lumea din jurul lor. De aceea, imi place sa ma implic in fotografierea copiilor in mediul natural, unde pot captura bucuria lor neingradita si conexiunea lor speciala cu mediul inconjurator.


despre mine

fotograf de familie cluj-napoca si alba-iulia
sedinte foto in natura

Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

Pe langa fotografia de familie si copii in natura, sunt si o mare iubitoare a fotografiei fine art. 

 Prin utilizarea tehnicilor si compozitiilor fine art, caut mereu sa aduc o nota artistica si emotionala fotografiilor mele, transformandu-le in opere autentice si durabile. In cadrul sedintelor foto, ma straduiesc sa creez o atmosfera relaxata si plina de bucurie, in care familiile sa se simta confortabil si sa fie ei insisi. Imi place sa lucrez in colaborare cu tine si cu cei dragi pentru a capta momente autentice, pline de emotie si semnificatie. Fie ca este vorba de un nou-nascut adorabil, de o familie fericita sau de copii plini de energie, fiecare sedinta foto este speciala si unica.

Pasiunea mea pentru fotografie se reflecta in fiecare imagine pe care o creez. Ma bucur sa aduc o viziune artistica si o abordare personalizata in munca mea, pentru a oferi clientilor mei o experienta de fotografiere de neuitat si imagini care sa le aduca bucurie de-a lungul anilor.

Te invit sa explorezi portofoliul meu pentru a descoperi stilul meu distinctiv si calitatea serviciilor pe care le ofer. Daca iti doresti sa pastrezi amintiri de neuitat ale momentelor pretioase din viata ta si a familiei tale, ma bucur sa fiu alaturi de tine pentru a le transforma in imagini deosebite.

Hai sa cream impreuna amintiri care sa fie demne de pus in rama!

CONTACTEAZA-MA

Consider ca fiecare fotografie este o opera de arta in sine si ca fiecare moment merita sa fie infatisat intr-o lumina speciala.

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

BRAND & WEB DESIGN  | Proudly created by WWW.CRISSROSU.COM