Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

seSIUNE foto FINE ART

 Prin utilizarea tehnicilor si compozitiilor fine art, caut mereu sa aduc o nota artistica si emotionala fotografiilor mele, transformandu-le in opere autentice si durabile. In cadrul sedintelor foto, ma straduiesc sa creez o atmosfera relaxata si plina de bucurie, in care familiile sa se simta confortabil si sa fie ei insisi. Imi place sa lucrez in colaborare cu tine si cu cei dragi pentru a capta momente autentice, pline de emotie si semnificatie. Fie ca este vorba de un nou-nascut adorabil, de o familie fericita sau de copii plini de energie, fiecare sedinta foto este speciala si unica.

Pasiunea mea pentru fotografie se reflecta in fiecare imagine pe care o creez. Ma bucur sa aduc o viziune artistica si o abordare personalizata in munca mea, pentru a oferi clientilor mei o experienta de fotografiere de neuitat si imagini care sa le aduca bucurie de-a lungul anilor.

Te invit sa explorezi portofoliul meu pentru a descoperi stilul meu distinctiv si calitatea serviciilor pe care le ofer. Daca iti doresti sa pastrezi amintiri de neuitat ale momentelor pretioase din viata ta si a familiei tale, ma bucur sa fiu alaturi de tine pentru a le transforma in imagini deosebite.

Hai sa cream impreuna amintiri care sa fie demne de pus in rama!

rezerva o sedinta foto

Consider ca fiecare fotografie este o opera de arta in sine si ca fiecare moment merita sa fie infatisat intr-o lumina speciala.

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

INVESTITIE


  • Pachetele foto pentru sesiunea Fine Art, sunt recomandate familiilor în care exista cel putin un copil cu vârsta mai mare de 4 ani.
  • Fotografiile vor fi livrate in format electronic in termen de 16-18 zile.
  • In editarea unei fotografii Fine Art, dupa ce se trece de etapa editarii de baza, se intervine asupra tuturor elementelor care se vor evidentiate, la fel ca intr-un desen facut cu creionul pe hartie.
  • Prin accentuarea acestor elemente, trasaturile devin intens reliefate, oferind imaginii profunzime. Orice imagine editata Fine Art va avea un impact vizual mult mai puternic asupra celui care o priveste, mai ales daca imaginea este expusa intr-un tablou de dimensiune mare.
  • Editarea de tip Fine Art necesita multa atentie, rabdare si meticulozitate, iar timpul pe care il aloc fiecarei imagini, este de aprox. o ora.
  • Daca va doriti amintiri de pus in rama, va astept cu drag in studio!
  • Editarea basica, se refera la ajustarea luminii, contrastelor si a culorii, completarea fundalului atunci cand este necesar si eventuale retusuri ale unor imperfectiuni minore ale pielii, care de regula sunt temporare.
  • Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.
  • Se pot achizitiona imagini editate Fine Art, la pretul de 50 lei/ imagine


Silver

Sesiune foto fine art
20 de imagini editate basic 
2 imagini editate fine art 

Sesiune foto fine art
35 de imagini editate basic 
6 imagini editate fine art 

Sesiune foto fine art
40 de imagini editate basic 
6 imagini editate fine art 
2 tablouri tip canvas pe rama de lemn 60x40 cm

600 lei

800 lei

1100 lei

Gold

Premium

ALBUME FOTO

Pentru a va putea bucura impreuna cu cei dragi de fotografiile printate puteti achizitiona albume foto

album foto 20 x 20 cm

20 pagini

400 lei

album foto 25 x 25 cm

26 pagini

600 lei

album foto 20 x 20 cm
DOUA ALBUME FOTO 15 x 15 

20 pagini - grafica va fi identica

700 lei

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sedinta foto

CONTACT