Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

Mentoring & Workshops

Fiecare workshop va fi anuntat cu cel putin 6 saptamani inainte de a se desfasura si va permite un numar de minim 5 si maxim 7 participanti.

Pretul pentru participarea la workshop este de 1700 lei iar pretul unei sesiuni de mentoring 1:1 este de 2500 lei.

CONTACTEAZA-MA

Fotografia este o calatorie continua de explorare si invatare, iar mentoringul este farul care ne ghida spre noi orizonturi artistice.


Daca esti interesat de stilul meu de fotografiere si editare, nu ezita sa-mi scrii pentru a afla mai multe informatii despre perioada in care voi organiza urmatorul workshop, sau poti solicita o sesiune de mentoring 1:1, in perioada preferata de tine. 

Pentru a-ti putea oferi informatiile cat mai adaptate cerintelor si experientei tale, de fotograf la inceput de drum sau fotograf avansat, iti recomand sesiunea de mentoring 1:1

Fiecare workshop sau sesiune de mentoring, se va desfasura pe o durata de aprox. 9 ore, cu o ora pauza de masa si va aborda toate elementele importante care stau la baza unei sesiuni reusite:

  • Vom incepe prin a va prezenta echipamentul pe care il folosesc,
  • Vom discuta despre tehnicile de iluminare (in studio) sau despre cum sa cunoasteti si sa folositi lumina in natura si cum sa va setati camera foto astfel incat sa obtineti rezultatul dorit,
  • Va voi arata cum pregatesc studioul sau cum imi aleg locul potrivit pentru sesiunile in natura,
  • Va voi vorbi despre comunicarea cu familia, inainte de a ne intalni, despre cum ii pregatesc pentru sesiunea foto, astfel incat sa evitam situatiile neprevazute si sa ne bucuram impreuna de momentele sesiunii si de imaginile finale,
  • Vom avea o parte practica in care veti putea vedea exact modul in care decurge o sesiune foto si puteti exersa imediat informatiile pe care vi le ofer.
  • Veti putea vedea cum comunic cu familia si cu copiii, pentru a realiza imaginile pe care mi le-am propus,
  • Va voi vorbi despre tehnicile de editare, despre programele de editare pe care le folosesc si va voi arata cum imi editez imaginile, astfel incat sa pastrez de fiecare data, amprenta personala care ma reprezinta.

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sesiune de mentoring

CONTACT