Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

sedinte foto 4-12 luni

Descopera magia si farmecul primei copilarii cu serviciul meu de sesiune foto pentru bebelusi, adresat micutilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 luni. Aceasta etapa a vietii lor este plina de descoperiri si transformari, iar eu sunt aici pentru a captura fiecare moment pretios in imagini memorabile.

In timpul sesiunii foto, ma voi asigura ca bebelusul tau se simte in siguranta si confortabil, creand un mediu cald si prietenos. Vom lucra impreuna pentru a surprinde expresiile adorabile, emotiile jucause si micile descoperiri ale micutului tau intr-un mod autentic si captivant.

Fie ca alegem un decor plin de culoare in studio sau exploram frumusetea naturii in aer liber, fiecare fotografie va fi o marturie a personalitatii si a iubirii ce invaluie aceasta perioada unica in viata copilului tau. Vei putea pastra amintiri vii si emotionante de pe aceasta calatorie minunata a cresterii copilului tau, iar aceste fotografii vor fi o comoara nepretuita pentru intreaga familie.

Scrie-mi acum pentru o sesiune foto plina de farmec si bucurie, pentru a captura momentele pretioase ale copilariei bebelusului tau! Contacteaza-ma si hai sa cream impreuna imagini de neuitat care sa iti aduca mereu zambetul pe buze si sa pastreze vie amintirea acestor prime luni pline de descoperiri si iubire. Nu rata oportunitatea de a transforma momentele efemere in amintiri de o viata!

rezerva o sedinta foto

Un copil este o lume in sine si fiecare moment al cresterii sale este o comoara pretioasa de capturat in imagini.

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

INVESTITIE


  • Fotografiile vor fi livrate in format electronic in termen de 16-18 zile.
  • Tortuletul este adus de catre parinti.
  • Pachetele foto pentru bebelus si un anisor nu contin imagini editate Fine Art*
  • Editarea basica, se refera la ajustarea luminii, contrastelor si a culorii, completarea fundalului atunci cand este necesar si eventuale retusuri ale unor imperfectiuni minore ale pielii, care de regula sunt temporare.
  • Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.
  • Se pot achizitiona imagini editate Fine Art, la pretul de 50 lei/ imagine


Baby

Sesiune foto bebelusi
4-12 luni
50 de imagini editate basic 


Sesiune foto bebelusi de 1 an
70 de imagini editate basic 
Fotografii cu tortulet
Fotografii in vanita


Sesiune foto bebelusi
4-12 luni
60 de imagini editate basic 
Album foto
20 x 20 cm, 20 pagini

700 lei

800 lei

1100 lei

Smash the cake

Premium

ALBUME FOTO

Pentru a va putea bucura impreuna cu cei dragi de fotografiile printate puteti achizitiona albume foto

album foto 20 x 20 cm

20 pagini

400 lei

album foto 25 x 25 cm

26 pagini

600 lei

album foto 20 x 20 cm
DOUA ALBUME FOTO 15 x 15 

20 pagini - grafica va fi identica

700 lei

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sedinta foto

CONTACT