Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

sedinte foto de NOU-NASCUT

Fotografia de nou-nascut este o arta in sine, care imortalizeaza acele momente efemere si speciale din viata unui bebelus. Aceste imagini captura esenta puritatii, fragilitatii si frumusetii absolute a unui nou-nascut. Fie ca este invaluit in paturici moi sau pozitionat in pozitii adorabile, bebelusul devine subiectul central al fiecarei fotografii.

Sedintele foto de nou-nascut sunt planificate cu atentie si desfasurate cu multa delicatete si rabdare. In timpul sedintei, punem accent pe confortul si siguranta bebelusului, creand un mediu linistit si plin de afectiune. Fotografia de nou-nascut nu este doar despre a obtine imagini frumoase, ci si despre a captura legatura si iubirea dintre parinti si copilul lor, oferindu-le o amintire de pret pe viata.

Prin fotografia de nou-nascut, putem ingheta in timp acele clipe trecatoare ale copilariei si putem crea imagini care sa aduca zambetul pe buze de fiecare data cand le priviti. Aceste fotografii devin o comoara pentru familie, reprezentand inceputul unei povesti frumoase si primele capitole ale vietii copilului vostru.

rezerva o sedinta foto

Fotografia de nou-nascut aduce in prim plan emotiile si legatura speciala dintre parinti si micutul lor, intr-un mod delicat si sensibil."

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

INVESTITIE


  • Fotografiile vor fi livrate in format electronic in termen de 16-18 zile.
  • Sesiunea de nou nascut se programeaza in ultimul trimestru de sarcina, iar eu voi rezerva provizoriu o data, in functie de estimarea pe care o face medicul, iar dupa ce bebelusul se naste, vom stabili impreuna data exacta a sesiunii.
  • Recomand ca sesiunea de nou nascut sa se faca in primele 14 zile de viata, cand bebelusul are somnul profund si poate fi miscat in timp ce doarme. Doar in aceasta perioada, se pot face fotografii in pozitiile specifice, pozitii pe care bebelusul le-a experimentat inca de cand era in burtica. Cu fiecare zi care trece, sesiunea de nou nascut poate fi mai greu de realizat, iar sansele ca bebelusul sa poata fi fotografiat in aceste pozitii, scad.
  • Pachetele foto pentru nou-nascut nu contin imagini editate Fine Art*
  • Editarea basica, se refera la ajustarea luminii, contrastelor si a culorii, completarea fundalului atunci cand este necesar si eventuale retusuri ale unor imperfectiuni minore ale pielii, care de regula sunt temporare.
  • Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.
  • Se pot achizitiona imagini editate Fine Art, la pretul de 50 lei/ imagine


Silver

Sesiune foto bebelus
(doar bebelusul fara parinti)
15 de imagini editate basic 


Sesiune foto bebelus
impreuna cu parintii
35 de imagini editate basic 


Sesiune foto bebelus
impreuna cu parintii
40 de imagini editate basic 
Album foto
20 x 20 cm, 20 pagini

700 lei

900 lei

1300 lei

Gold

Premium

ALBUME FOTO

Pentru a va putea bucura impreuna cu cei dragi de fotografiile printate puteti achizitiona albume foto

album foto 20 x 20 cm

20 pagini

400 lei

album foto 25 x 25 cm

26 pagini

600 lei

album foto 20 x 20 cm
DOUA ALBUME FOTO 15 x 15 

20 pagini - grafica va fi identica

700 lei

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sedinta foto

CONTACT