Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

seSIUNE foto MATERNiTATE

Descopera magia si frumusetea perioadei de maternitate cu serviciul meu de sesiune foto de maternitate. Intre saptamanile 26 si 34 ale sarcinii, vei avea o oportunitate unica de a captura in imagini cele mai frumoase si emotionante momente ale asteptarii tale. 
In timpul sedintei foto de maternitate, te voi ghida si te voi ajuta sa te simti increzatoare si radianta in fata camerei. Fie ca optezi pentru o locatie in natura sau un studio confortabil, vom crea impreuna imagini care sa reflecte legatura ta speciala cu bebelusul care creste in pantecele tau. Fiecare fotografie va captura emotiile, feminitatea si frumusetea ta intr-un mod autentic si plin de sensibilitate. 
Serviciul meu de sesiune foto de maternitate iti ofera posibilitatea de a pastra o amintire vie a acestui moment unic in viata ta. Fie ca doresti sa impartasesti aceste fotografii cu partenerul tau, familia sau cu copilul tau mai tarziu, ele vor ramane un testament al iubirii si asteptarii tale. Incredinteaza-mi sa capturez aceste momente pretioase si sa iti ofer amintiri de nepretuit care sa iti aduca mereu zambetul pe buze.
Contacteaza-ma si hai sa cream impreuna imagini care sa transmita emotie, frumusete si iubire pura. Nu rata oportunitatea de a captura si impartasi povestea ta de maternitate prin fotografii de calitate superioara.

rezerva o sedinta foto

Fotografia de maternitate este o imbratisare vizuala a frumusetii si a miracolului vietii inainte ca acesta sa apara.

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

INVESTITIE

  • Pentru a evidentia burtica, elementul central in fotografia de maternitate, este recomandat ca sesiunea foto sa aiba loc in intervalul 26-34 de saptamani.
  • Fotografiile vor fi livrate in format electronic in termen de 16-18 zile.
  • Pachetele foto de maternitat, nu contin imagini editate Fine Art*
  • Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.
  • Se pot achizitiona imagini editate Fine Art, la pretul de 50 lei/ imagine


Mini

Sesiune foto de maternitate in studio
15 imagini 
Editare basic  

Sesiune de maternitate in studio
35 de imagini 
Editare basic  

Sesiune de maternitate in natura
50 de imagini 
Editare basic 

600 lei

700 lei

800 lei

Studio

Natura

SEDINTA FOTO IN STUDIO si NATURA

ALBUME FOTO

Pentru a va putea bucura impreuna cu cei dragi de fotografiile printate puteti achizitiona albume foto

album foto 20 x 20 cm

20 pagini

400 lei

album foto 25 x 25 cm

26 pagini

600 lei

album foto 20 x 20 cm
DOUA ALBUME FOTO 15 x 15 

20 pagini - grafica va fi identica

700 lei

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sedinta foto

CONTACT

BRAND & WEB DESIGN  | Proudly created by WWW.CRISSROSU.COM