Nature becomes our co-creator, painting a vivid canvas with its breathtaking landscapes and ever-changing seasons. Whether it's the golden hues of a sunset, the whimsical dance of leaves in autumn, or the vibrant blossoms of spring, we embrace the beauty that surrounds us, harmonizing it with the natural beauty radiating from your family.
As a storyteller with a camera, I weave together the threads of your lives, preserving moments that transcend generations. Each click is a chapter in your family's story, a testament to the love you share and the milestones you celebrate. From the tender first steps of your child to the heartwarming reunions during family gatherings, these photographs become a cherished legacy, a testament to your journey.

sedinte foto copii

Fotografia de copii si familie reprezinta un mod minunat de a pastra amintiri vii si de a eterniza legaturile unice dintre membrii familiei. Fie ca este vorba despre joaca vesela a copiilor, momentele tandre intre parinti si copii sau bucuria unei intregi familii reunite, fotografia de copii si familie surprinde emotiile autentice si conexiunile puternice care aduc lumina si caldura in vietile noastre.

In timpul sedintelor foto de copii si familie, accentul se pune pe crearea unei atmosfere relaxate si distractive, in care fiecare membru al familiei se simte in largul sau. Prin intermediul jocului si al interactiunii naturale, capturam momente autentice si spontane, in care zambetele si rasetele copiilor stralucesc, iar dragostea si afectiunea familiei se reflecta in fiecare cadru.

Fotografiile de copii si familie devin comori pretioase care cresc in valoare odata cu trecerea timpului. Ele sunt martori ai cresterii si evolutiei copiilor, amintiri pe care le vom privi cu drag peste ani, aducandu-ne bucurie si emotie. Lasa-ne sa iti capturam povestea de familie si sa cream imagini care sa iti incante inima si sa iti aduca amintiri de neuitat.

rezerva o sedinta foto

Fotografia de copii si familie captureaza magia si spontaneitatea copilariei, oferindu-ne amintiri de nepretuit pe masura ce timpul trece.

Oh, Cristina, mi-au dat lacrimile... Sunt absolut superbe!
Ce amintiri extraordinare ne-ai creat 

MANUELA

 Sunt superbe! Multumim din suflet!
Pentru noi esti speciala si nici nu as concepe sa ne faca altcineva poze
Suntem cumva legati de tine

Alexandra Oltean, Alba Iulia

Sunt fantastice fotografiile, draga Cristina! Absolut minunate! 
Ne-ai ajutat sa ne facem si noi, dar, mai ales, sa le facem bunicilor o bucurie nespus de mare!

CLAUDIA

Pentru noi a fost o zi magica, totul s-a legat cum nu se putea mai bine! Începând de la drum, somnul Sofiei, mâncarea, momentele din cadrul sesiunii foto, toate au fost ca la carte! 

IULIA

Amazing!
Esti geniala! si genialitatea nu vine la pachet cu oricine!

CRISTINA

INVESTITIE


  • Fotografiile vor fi livrate in format electronic in termen de 16-18 zile.
  • Pachetele foto pentru sesiunile cu copii nu contin imagini editate Fine Art*
  • Editarea basica, se refera la ajustarea luminii, contrastelor si a culorii, completarea fundalului atunci cand este necesar si eventuale retusuri ale unor imperfectiuni minore ale pielii, care de regula sunt temporare.
  • Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.
  • Se pot achizitiona imagini editate Fine Art, la pretul de 50 lei/ imagine


Silver

Sesiune foto copii impreuna cu familia
30 de imagini editate basic 


Sesiune foto copii impreuna cu familia
50 de imagini editate basic 


Sesiune foto copii impreuna cu familia
50 de imagini editate basic 
Album foto
20 x 20 cm, 20 pagini

600 lei

700 lei

1100 lei

Gold

Premium

ALBUME FOTO

Pentru a va putea bucura impreuna cu cei dragi de fotografiile printate puteti achizitiona albume foto

album foto 20 x 20 cm

20 pagini

400 lei

album foto 25 x 25 cm

26 pagini

600 lei

album foto 20 x 20 cm
DOUA ALBUME FOTO 15 x 15 

20 pagini - grafica va fi identica

700 lei

CONTACTEAZA-ma si hai sa programam o sedinta foto

CONTACT